Afbeelding 1
Afbeelding 2

De lust.
Zonder de last.

Een uniek concept voor je klanten en een uitgelezen kans om een echte relatie met ze op te bouwen. Stoffen voelen, kleuren waarnemen, kleding passen en vooral goed advies. Verzorgd door jou, de deskundige consulent. En de organisatie en de logistiek, die verzorgen wij.

Eigentijdse collectie. Waar je wilt.

Je maakt gebruik van onze uitgebreide collectie en dat betekent dat je geen enkel inkooprisico hebt. Wat over is na het event gaat gewoon weer naar ons retour. We brengen onze volledig gelabelde en geprijsde collectie naar jouw locatie. En we halen het na afloop ook weer op. Kortom, jouw tijdelijke fashion store, waar je die ook maar wilt.

Je eigen shop event organiseren?

Ben je een image consultant en wil je een Personal Shop event organiseren? Klik op de button hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intake gesprek.

event organiseren

Wat wij voor jou faciliteren

0
1
Collectie
0
2
Kassa laptop
0
3
Pinautomaat
0
4
Paskamers
0
5
Spiegels
0
6
Voorraad

Wat over is na het event gaat gewoon weer naar ons retour. We brengen onze volledig gelabelde en geprijsde collectie naar jouw locatie en halen hem na afloop ook weer op. Uiteraard mag je de collectie ook zelf ophalen en terugbrengen.

Tips & informatie

Door ook een hapje en een drankje aan te bieden, maak jij er een gezellige, onderhoudende happening van.

De collectie die je van ons leent, kenmerkt zich door een diversiteit aan stijlen voor de eigentijdse vrouw vanaf ongeveer 30 jaar.

Nodig je klanten uit om zich in te schrijven op gezette tijdblokken. Dan geef je ze alle ruimte voor persoonlijke aandacht en advies.

Je kleding wordt vervoerd in een gesloten aanhangwagen. Deze aanhangwagen blijft op de plaats waar het event gegeven wordt.

Je kunt gebruik maken van de collectie voor minstens 2 en maximaal 5 dagen.

Je kleding wordt uit voorraad verkocht.

Je klanten rekenen de kleding af aan Het Personal Shop Event.

Je krijgt van ons een mobiel PIN-apparaat.

Jij ontvangt een bonus over de door jou verkochte kleding.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Debbie Kotteman

lees ons verhaal